קרום פאי מעבד מזון חליפי
קרום פאי מעבד מזון Flaky עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1650 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 111 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, מי קרח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לינדה Fantabulous מזון מעבד עוגה קרום, מעבד מזון קל Salsan II, ו מעבד מזון מוס שוקולד.
הוראות
למדוד את הקמח לתוך המעבד עם להב רגיל מחובר.
מוסיפים את החמאה הלא מלוחה, חותכים לקוביות, ומתקצרים, חותכים לקוביות. (השומן שלך צריך להיות קפוא או קר מאוד. אתה יכול לשנות את הפרופורציות, או להשתמש קצת שומן חזיר, אבל סך צריך להיות 9 כפות.)
תוסיף מלח. דופק שלוש פעמים עם שלוש ספירות לכל דופק לערבב קלות את החומרים.
עם המנוע פועל, לשפוך מים קרח לתוך קערת העבודה רק עד הבצק רק מתחיל לקבל מתפורר ניכר. אל תחכו עד שזה גוש גדול או שזה יהיה הרבה יותר מדי רטוב ויהיה קשה.
עצור את המכונה, לזרוק את הבצק מתפורר לתוך קערה, ולאסוף את הבצק לכדור עם היד שלך. אתה יכול לסחוט אותו קצת כדי לגרום לו להישאר ביחד. אם זה פשוט לא יוצר כדור, להוסיף קצת יותר מים. (שימו לב שאם אתם מכינים את הקרום במעבד המזון, תשתמשו בפחות מים ממה שרוב המתכונים דורשים.)
לעטוף את כדור הבצק שלך בנייר שעווה או ניילון לעטוף לצנן אותו כ -30 דקות במקרר.
מרדדים אותו על משטח קריר אם אתה יכול. לאחר מכן בצע את מתכון העוגה שלך לאפייה.