קרוסטטה אגס וחמוציות
קרוסטטן אגס וחמוציות הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1243 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קמח שקדים, תמצית ונילן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-35 דקות. נסו אגס & blackberry crostata, קרוסטטה אגס ופטל, ו קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את בצק העוגה: במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח ומערבבים לשלב.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהתערובת מחזיקה יחד כאשר אתה clump אותו, ויש גושי חמאה בגודל פקאן עדיין גלוי.
בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים וחלב בקערה קטנה.
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק.
מעבירים את הבצק לסדין של ניילון נצמד, עוטפים היטב ומאחסנים במקרר במשך כמה שעות. (הבצק ישמור במשך כמה ימים במקרר וכמה שבועות במקפיא.)
הפוך את קרם שקדים: במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיף קמח שקדים ומערבבים עד רק בשילוב.
מוסיפים ביצים ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים קמח, וניל ומלח ומערבבים. חנות מכוסה במקרר עד שבוע.
הפוך את האגסים קלויים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את האגסים עם זנגביל במחבת צלייה ולסדר אותם בשכבה אחת.
מפזרים את הסוכר על גבי נקודה עם החמאה.
אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 45 דקות.
בואו מגניב. (חנות מכוסה במקרר עד שבוע.)
להרכיב את Crostata: באמצעות חצי בצק העוגה (מילואים חצי לשימוש אחר), לגלגל את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות למעגל על 12 עד 14 אינץ 'בקוטר ו 1/8 אינץ' עבה.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה בחמאה קלה.
באמצעות מרית, להפיץ מעגל של קרם שקדים על 8 אינץ ' קוטר במרכז הבצק (להשתמש על 1/2 כוס של קרם שקדים). מסדרים את האגסים במעגלים קונצנטריים ב 2 שכבות על גבי מעגל קרם שקדים.
מפזרים את החמוציות על גבי האגסים. מקפלים את הקצוות של הבצק, מעט מכסה את האגסים, כדי ליצור טארט צורה חופשית.
מברשת עם ביצה מוכה ואופים עד המאפה הוא חום זהוב, על 1 שעה.
הסר מהתנור, תן מגניב, ומגישים.