קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קרוסטטה אגס וחמוציות

קרוסטטה אגס וחמוציות
קרוסטטן אגס וחמוציות הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1243 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קמח שקדים, תמצית ונילן, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-35 דקות. נסו אגס & blackberry crostata, קרוסטטה אגס ופטל, ו קרוסטטה אגס עם תאנים ודבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את בצק העוגה: במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב עד שהתערובת מחזיקה יחד כאשר אתה clump אותו, ויש גושי חמאה בגודל פקאן עדיין גלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
3
בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת החלמון לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
מעבירים את הבצק לסדין של ניילון נצמד, עוטפים היטב ומאחסנים במקרר במשך כמה שעות. (הבצק ישמור במשך כמה ימים במקרר וכמה שבועות במקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
הפוך את קרם שקדים: במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוסיף קמח שקדים ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח שקדיםקמח שקדים
8
מוסיפים ביצים ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מוסיפים קמח, וניל ומלח ומערבבים. חנות מכוסה במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
10
הפוך את האגסים קלויים: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את האגסים עם זנגביל במחבת צלייה ולסדר אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
11
מפזרים את הסוכר על גבי נקודה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
12
אופים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בואו מגניב. (חנות מכוסה במקרר עד שבוע.)
14
להרכיב את Crostata: באמצעות חצי בצק העוגה (מילואים חצי לשימוש אחר), לגלגל את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות למעגל על 12 עד 14 אינץ 'בקוטר ו 1/8 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
בצקבצק
גלולגלול
15
מעבירים את הבצק לסדין אפייה בחמאה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
באמצעות מרית, להפיץ מעגל של קרם שקדים על 8 אינץ ' קוטר במרכז הבצק (להשתמש על 1/2 כוס של קרם שקדים). מסדרים את האגסים במעגלים קונצנטריים ב 2 שכבות על גבי מעגל קרם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
קרםקרם
בצקבצק
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
17
מפזרים את החמוציות על גבי האגסים. מקפלים את הקצוות של הבצק, מעט מכסה את האגסים, כדי ליצור טארט צורה חופשית.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
בצקבצק
אגסאגס
18
מברשת עם ביצה מוכה ואופים עד המאפה הוא חום זהוב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
הסר מהתנור, תן מגניב, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור