קרוסטטה תפוחים
ייתכן שקרוסטטה תפוחים היא הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3068 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 156 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, קמח, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטטה תפוחים, קרוסטטה תפוחים, ו קרוסטטה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר עם מצורף ההנעה, לערבב 8 כפות של חמאה, קמח, מלח, ו 2 כפות של הסוכר עד סנדי. בקערה נפרדת, למזג את חלמון הביצה ואת קרם פרש.
מוסיפים את חלמון הביצה המעורבב ואת קרם פרש לתערובת הקמח ומערבבים עד בקושי משולב. טופס לתוך דיסק וצינה. בינתיים לזרוק את התפוחים פרוסים עם 1/2 כוס הסוכר והקינמון.
מרדדים את הבצק לעובי 1/8 אינץ 'על משטח מקומח וחותכים 8 אינץ' דיסקים או 1 דיסק עגול גדול ומניחים על מחבת גיליון מצופה קלף.
מניחים את התפוחים במרכז הבצק, משאירים דש של 2 אינץ ' של בצק מסביב לקצה. מקפלים מעל דש על התפוחים, ויוצרים שפה כפרית, לא אחידה סביב crostada. (התפוחים לא צריכים להיות מכוסים לחלוטין עם הבצק.) נקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מברשת את הקצה עם קרם ומפזרים עם הנותרים 2 כפות של סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש 350 במשך 25 עד 35 דקות, עד חום זהוב בהיר ותפוחים הם במכרז.