קרוסטטות שוקולד עם ריבה
Crostatas שוקולד עם ריבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -33 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, מים, תפוז בטבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: משמש קרוסטטות, Honeyed Fig Crostatas, ו קרוסטטות כתומות דם.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, קליפת תפוז, ומלח במעבד מזון.
תוסיף את החמאה. תתמזג עד שייווצר גושים.
הוסף 2 כפות של מי קרח תערובת.
מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק נוצר. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש בקצרה כדי ליצור בצק חלק. לאסוף את הבצק לכדור ואז לחלק את הבצק ל 8 חתיכות שוות. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק.
הקש 1 חתיכת בצק על תבנית אפייה מוכן לתוך סיבוב 4 1/2 אינץ'. כף 1 כף נדיבה של המרמלדה למרכז הסיבוב. מקפלים את גבול הבצק ליצירת סיבוב 3 אינץ ' ומאפשרים למרכז הקרוסטטה להישאר חשוף. קפל באופן רופף וצובט את הבצק כדי לאטום סדקים. חזור עם חתיכות הבצק הנותרים וריבה, מרווחים את crostatas באופן שווה זה מזה. מכסים ומקררים את הקרוסטטות עד שהן קרות, לפחות 45 דקות ועד 4 שעות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
אופים את קרוסטטות עד הקרום נקבעים, על 18 דקות. מגניב במשך 10 דקות. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את crostatas מתוך גיליון האפייה.
מקשטים עם קליפת תפוז מסוכרת ומגישים חם.
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את החלק הכתום של הקליפה מקצה הגבעול עד קצה הטבור, ויצרו רצועות ארוכות 3/4 עד 1 אינץ ' רחב. להביא סיר קטן כבד של מים לרתיחה.
מוסיפים את הקליפות ומבשלים 1 דקה.
מסננים ולאחר מכן לשטוף את הקליפות מתחת למים קרים. חזור על בישול הקליפות בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה מתחת למים קרים.
מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים מתוקים בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקליפות הכתומות ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד למכרז, כ 15 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הקליפות לגיליון נייר קלף להתייבש מעט, כ 1 שעה.
קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מערבבים את השוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק. לטבול 1 1/2 אינץ ' של כל קליפת תפוז מסוכר לתוך השוקולד ואז למקם אותם על תבנית אפייה מוכן ומקרר עד השוקולד מוגדר, על 15 דקות.