קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטות שוקולד עם ריבה

קרוסטטות שוקולד עם ריבה
Crostatas שוקולד עם ריבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -33 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, מים, תפוז בטבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: משמש קרוסטטות, Honeyed Fig Crostatas, ו קרוסטטות כתומות דם.

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סוכר, קליפת תפוז, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
תוסיף את החמאה. תתמזג עד שייווצר גושים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4
הוסף 2 כפות של מי קרח תערובת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק נוצר. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש בקצרה כדי ליצור בצק חלק. לאסוף את הבצק לכדור ואז לחלק את הבצק ל 8 חתיכות שוות. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
הקש 1 חתיכת בצק על תבנית אפייה מוכן לתוך סיבוב 4 1/2 אינץ'. כף 1 כף נדיבה של המרמלדה למרכז הסיבוב. מקפלים את גבול הבצק ליצירת סיבוב 3 אינץ ' ומאפשרים למרכז הקרוסטטה להישאר חשוף. קפל באופן רופף וצובט את הבצק כדי לאטום סדקים. חזור עם חתיכות הבצק הנותרים וריבה, מרווחים את crostatas באופן שווה זה מזה. מכסים ומקררים את הקרוסטטות עד שהן קרות, לפחות 45 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
אופים את קרוסטטות עד הקרום נקבעים, על 18 דקות. מגניב במשך 10 דקות. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את crostatas מתוך גיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מקשטים עם קליפת תפוז מסוכרת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
10
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את החלק הכתום של הקליפה מקצה הגבעול עד קצה הטבור, ויצרו רצועות ארוכות 3/4 עד 1 אינץ ' רחב. להביא סיר קטן כבד של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את הקליפות ומבשלים 1 דקה.
12
מסננים ולאחר מכן לשטוף את הקליפות מתחת למים קרים. חזור על בישול הקליפות בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים מתוקים בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים את הקליפות הכתומות ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד למכרז, כ 15 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הקליפות לגיליון נייר קלף להתייבש מעט, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מערבבים את השוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק. לטבול 1 1/2 אינץ ' של כל קליפת תפוז מסוכר לתוך השוקולד ואז למקם אותם על תבנית אפייה מוכן ומקרר עד השוקולד מוגדר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך