עוף קורדון בלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קורדון בלו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם panko, קמח, prosciutto di parma, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
להניח את חזה העוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שימוש בצד השטוח של פטיש בשר, בעדינות להלום את העוף עד עובי 1/4 אינץ'.
הסר את הסדין העליון של פלסטיק ולהניח 2 פרוסות של פרושוטו בצורה מסודרת על החלק העליון כדי לכסות את השד ומפזרים רבע מהגבינה על הפרושוטו. הכנס את הצדדים של השד ולהתגלגל חזק כמו ג ' לירול בתוך לעטוף הפלסטיק. לסחוט את היומן בעדינות לאטום ולסובב את שני הקצוות חזק כדי ליצור יומן נחמד. חזור עם עוף שנותר.
מתבלים את הקמח במלח ופלפל.
מערבבים את פירורי הלחם עם טימין, שום ומלח כשר, פלפל וחמאה מומסת. החמאה תעזור לקרום חום. היכו יחד את הביצים והתבשיל כך שהקמח, הביצים והפירורים מתובלים.
הסר את עטיפת הפלסטיק. בעדינות אבק את העוף עם קמח, לטבול בתערובת הביצה בעדינות מעיל בפירורי הלחם. בעדינות מעיל תבנית אפייה עם שמן זית בזהירות להעביר את roulades על זה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד השחמה ובישל דרך.
חותכים לתוך גלגל תנופה ומגישים על גבי חשיש כרוב ניצנים עם עוף Jus ו צ ' אטני חמוציות, אם תרצה.