קרוסטייט איטלקי מלא ריבה
המתכון מלא ריבה איטלקית Crostate יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 459 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך גרידה כתומה, קמח לא מיובש, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבת אפרסק ריבס, בייקון וריבת ויסקי, ו ריבת ברי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח, סוכר, מלח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ותיבות לימון ותפוז בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד בלהב מתכת. דופק בקצרה לשלב את החומרים. להפיץ את חתיכות חמאה סביב הקערה ואת הדופק עד לתערובת הוא גס ומתפורר.
מוסיפים את החלמונים והחלמונים ומעבדים עד שהבצק מתחיל להתאחד.להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות ולאסוף אותו יחד. ללוש אותו בקצרה ולעצב אותו לתוך דיסק. לעטוף בחוזקה פלסטיק להכניס למקרר לפחות 1 שעה, או עד טוב צונן (לילה הוא בסדר, כמו קפוא עד 1 חודש).טופס קרוסטטים: בצק להפשיר במקרר אם קפוא.
הסר את הבצק מהמקרר ותן לו לשבת במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהוא פשוט גמיש מספיק כדי לגלגל, אבל לא רך מדי לעבוד איתו.קו 2 דפי אפייה עם קלף. תניח בצד.אבק משטח עבודה שטוח קריר עם קמח. אבק מערוך עם קמח.
חותכים את הבצק לשניים ואז מגלגלים חצי לעובי של רבע אינץ'. שים את זה בצד במקרר בזמן שאתה מגלגל את החצי השני. השתמש צלחת על 6 אינץ ' קוטר כמו סטנסיל לגזור ארבעה סיבובים. שמור את השאריות לסריג. חזור על התהליך עם החצי השני של הבצק. אתה צריך לקבל שמונה סיבובים 6 אינץ'.
מניחים ארבעה על כל תבנית אפייה מוכנה. תרגיע את השאריות.
מגלגלים את הקצוות של כל סיבוב פנימה ויוצרים שפה ½ אינץ'. כפית כף גדושה של ריבה למרכז של כל סיבוב, ואז להחליק את הריבה ממש עד קצה השפה. Repat עם כל הסיבובים.
הסר את השאריות מהמקרר. ואז קמצוץ של חתיכת כדור פינג פונג בגודל ולגלגל אותו עם קצות האצבעות שלך כדי ליצור אטריות ארוכות, דקות כמו גדיל על ¼ אינץ ' בקוטר. המשך לגלגל את הבצק הנותר ולאחר מכן לחתוך את הגדילים לארבעים ושמונה חתיכות 6 אינץ'.
הניחו שלושה גדילים מרווחים באופן שווה על פני כל עיגול בצק מצופה ריבה. לאחר מכן הניחו עוד שלושה בזווית, ויצרו סריג בצורת יהלום על כל עיגול בצק מצופה ריבה. גזור את הגדילים עם קצות האצבעות שלך, צובט אותם למקום כדי מקל.מכסים את יריעות האפייה בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות ועד אחת day.To אופים: להתאים את מדפי התנור כך שאחד הוא בשליש העליון והשני הוא בשליש התחתון של התנור.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
הסר את סדיני האפייה מהמקרר, הסר את גלישת הפלסטיק ואפה כ 25-30 דקות, סיבוב הסדינים באמצע הדרך, עד הזהב.
הסר את הסדינים כדי להתקרר על מדף לטמפרטורת החדר.