קרוסטיני בקר עם ריבת בצל מקורמלת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני בקר עם ריבת בצל מקורמלת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 605 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש בשר בקר, לחם פוקצ'ה רוזמרין, בצל, חומץ יין אדום. זה עובד גם הר ד ' אובר די יקר. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה טוב. מתכונים דומים: מרמלדת בצל מקורמלת, מרמלדת בצל (או בצל מקורמל בלסמי), ו בצל מקורמל וקרוסטיני פטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מברישים את פרוסות הפוקצ ' ה בשמן הזית.
מניחים על תבנית וצולים עד שהם פריכים, כ -5 דקות. הניחו בצד.
בסיר בינוני שלבו את הבצל, היין, החומץ, הסוכר החום והדבש. מערבבים כל הזמן על אש בינונית עד להמסת הסוכר, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 30 דקות, עד שהרוטב הוא עקביות המרמלדה.
צולים את שקד הבקר, הופכים לסימון כל הצדדים, עד בינוני נדיר, כ -10 עד 15 דקות בסך הכל.
תנו לנוח 10 דקות, ואז פורסים דק את הבשר.
מניחים פרוסת בקר על כל קרוסטיני פוקצ ' ה רוזמרין ומעליהם כפית ריבת בצל.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת עבור קרוסטיני. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר פיטרס קובי ריזרב גרנד קרו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-65 דולר.
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.