קרוסטיני נפוליטני: קרוסטיני נפוליטני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קרוסטיני נפוליטני Neapoletani. מתאבן זה יש 636 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 11 דקות. אם יש לכם פלפל, ריקוטה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה טוב. נסו טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani), קרוסטיני נפוליטני, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה עם הקרם, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום ומרג ' ורם. תניח בצד.
מניחים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט תחת המטגן, הופך פעם אחת, עד חום זהוב בהיר משני הצדדים. בעוד הטוסט עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם שן שום.
מורחים חלק מהריקוטה על כל פרוסת לחם. למעלה כל אחד עם אנשובי (2 כל אחד אם באמצעות לחם כפרי) ולחזור לסדין האפייה.
מניחים את crostini בחזרה תחת broiler עד הגבינה רק נוטף, על 1 דקה.
מעבירים למגש הגשה, טפטוף עם שמן הזית, ומגישים מיד.