קרוק מסייה קלאסי
נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה, ו קרוק מסייה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז וחרדל; מורחים על 4 פרוסות לחם. מכסים עם גבינה, בשר חזיר ופרוסות לחם שנותרו.
מניחים חמאה במחבת 15x10x1 אינץ'.
מניחים בתנור 1 עד 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. בינתיים, לטאטא ביצים וחלב בצלחת עוגה עד מעורבב היטב.
טובלים כל כריך בתערובת ביצים, ואז מניחים במחבת מרוחה בחמאה.
יוצקים כל תערובת ביצה נותרת על כריכים.
אופים 10 עד 12 דקות. או עד כריכים הם חום זהוב משני הצדדים, מפנה אחרי 5 דקות.