קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

קרוק מסייה קלאסי

קרוק מסייה קלאסי
נסו לבשל את הספר: Neo-Classic Croque Monsieur, כריך ביסטרו צרפתי קלאסי-קרוק מסייה, ו קרוק מסייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים מיונז וחרדל; מורחים על 4 פרוסות לחם. מכסים עם גבינה, בשר חזיר ופרוסות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
לחםלחם
מיונזמיונז
חםחם
3
מניחים חמאה במחבת 15x10x1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים בתנור 1 עד 2 דקות. או עד שהחמאה נמסה. בינתיים, לטאטא ביצים וחלב בצלחת עוגה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
תנורתנור
5
טובלים כל כריך בתערובת ביצים, ואז מניחים במחבת מרוחה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים כל תערובת ביצה נותרת על כריכים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
אופים 10 עד 12 דקות. או עד כריכים הם חום זהוב משני הצדדים, מפנה אחרי 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור