קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פיצה עוף אישית בסגנון באפלו

פיצה עוף אישית בסגנון באפלו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה עוף אישית בסגנון באפלו בבית. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 1694 קלוריות, 68 גרם חלבון ו-69 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, רוטב פלפלים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48%, המנה הזו טובה. נסו פיצה עוף בסגנון באפלו, פיצה עוף בסגנון באפלו ופיצה עוף לבן בודד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קרום על 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. בקערה גדולה מערבבים את רוטב העוף, החמאה והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים את הרוטב לסלט על הקרום. למעלה עם תערובת עוף; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גספריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
אופים ב-425 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים לעמוד 5 דקות.

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Raventos i Blanc de la Finca Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.