קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוקומבוש שוקולד

קרוקומבוש שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שוקולד Croquembouches. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מלח, אבקת קקאו, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, פסטה שוקולד עם רוטב קרם אגוזים שוקולד, שבבי שוקולד לבנים ופירות יער טריים, ו שוקולד! שוקולד! שוקולד! עוגת שמרים עם זיגוג שוקולד.

הוראות

1
לטאטא סוכר וקמח בסיר בינוני כבד להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב, ואז חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא כל הזמן, לבשל מעל חום בינוני עד שמנת מתעבה שחין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
העברה לקערה בינונית. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח. צ ' יל קרם מאפה עד קר ומוצק, לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, מקציפים עד שהסוכר מתמוסס וחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים קמח וקקאו בבת אחת; מקציפים עד חלקה מעורבב (הבצק ייצור כדור). מערבבים על אש נמוכה עד שהבצק משאיר סרט על תחתית המחבת, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להעביר בצק לקערה גדולה; מגניב לפושר, כ 8 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
זרוק את הבלילה על ידי כפית על גבי גיליונות אפייה מוכנים לפחות 64 תלוליות 1 אינץ'. באמצעות קצות אצבעות לחות, להחליק כל טיפים מחודדים על תלוליות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
לאפות פחזניות 20 דקות. הפחיתו את החום ל-350 ° F. המשיכו לאפות עד שהנפיחות תהיינה מוצקות ומתחילות להיסדק ולהתייבש למעלה, בערך 23 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
העבר פחזניות לrack. באמצעות סכין קטנה או מקל אכילה, חור לתקוע בצד של כל נשיפה ליד התחתית כדי לאפשר קיטור לברוח. פחזניות מגניבות לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
כפית קרם בצק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה עגול 1/4 אינץ'. צינור לתוך כל נשיפה דרך חור בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים 10 אונקיות שוקולד בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל על מרווחים גבוהים במשך 15 שניות עד תחילת להמיס; מערבבים זיגוג עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
לטבול התחתון של 4 פחזניות מלא לתוך זיגוג. לסדר פחזניות, במרווחים על 1/4 אינץ ' זה מזה, בכיכר על צלחת. לטבול בתחתית של 3 נשיפות יותר לזיגוג. סדר משולש על גבי 4 הנשיפות הראשונות, לחיצה מעט כך זיגוג מחזיק פחזניות במקום. לטבול התחתון של 1 יותר לנשוף לתוך זיגוג; מקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
טפטוף תלולית של פחזניות עם קצת זיגוג. חזור עם פחזניות שנותרו, ויוצרים 8 קינוחים. מקררים עד זיגוג קובע ומחזיק פחזניות יחד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן