קרם ברולה שוקולד
קרם ברולה שוקולד נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, תמצית ונילן, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, סוכר 3/4 כוס, שוקולד, ליקר, קקאו, וניל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים עד רק בשילוב. בהדרגה להוסיף חלק מתערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה מוכה, כדי למזג.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת קרם חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. אם גושים טופס, לשפוך את התערובת לתוך קערה דרך מסננת חוט רשת בסדר. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 6 עד 8 ramekins flameproof. מסדרים את ramekins בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ', ולמלא את המנה עם 1 1 1/2 אינץ ' מים חמים.
אופים עד הקוסטרד יש להגדיר והוא מוצק, על 30 עד 45 דקות.
בואו להתקרר על מדפים חוט, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד כבד לצנן לפחות 6 עד 8 שעות.
מפזרים כל פודינג באופן שווה עם קצת הנותרים 2 כפות סוכר. מטגנים 5 1/2 אינץ ' מחום עד שהסוכר נמס והופך לצבע קרמל.
הסר את פודינג מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הסוכר להקשיח. סוכר יכול גם להיות השחמה עם לפיד קולינרי מקצועי.