קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרם ברולה שוקולד

קרם ברולה שוקולד
קרם ברולה שוקולד נטול גלוטן, קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 483 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, תמצית ונילן, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה שוקולד, ו קרם ברולה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, סוכר 3/4 כוס, שוקולד, ליקר, קקאו, וניל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ליקרליקר
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
3
להסיר מהחום, ולהניח בצד.
4
בקערה גדולה, לטאטא את החלמונים עד רק בשילוב. בהדרגה להוסיף חלק מתערובת קרם חם לתוך חלמונים ביצה מוכה, כדי למזג.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת קרם חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. אם גושים טופס, לשפוך את התערובת לתוך קערה דרך מסננת חוט רשת בסדר. באופן שווה לחלק את התערובת לתוך 6 עד 8 ramekins flameproof. מסדרים את ramekins בתבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ', ולמלא את המנה עם 1 1 1/2 אינץ ' מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
אופים עד הקוסטרד יש להגדיר והוא מוצק, על 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו להתקרר על מדפים חוט, ולאחר מכן לעטוף בניילון נצמד כבד לצנן לפחות 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מפזרים כל פודינג באופן שווה עם קצת הנותרים 2 כפות סוכר. מטגנים 5 1/2 אינץ ' מחום עד שהסוכר נמס והופך לצבע קרמל.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
פודינגפודינג
סוכרסוכר
9
הסר את פודינג מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הסוכר להקשיח. סוכר יכול גם להיות השחמה עם לפיד קולינרי מקצועי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור