קרם של מרק סלרי וטוסטים שטניים-חזיר יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 838 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה עלים שטוחים, שמנת מתוקה כבדה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. טוסט סלרי, חזיר וגבינה, טוסטים של בשר חזיר וצ'דר, ו חזיר מבושל על סלרי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים בסיר את העוף, הגזר, הסלרי, הבצל, השום, הלימון, צרור העשבים, גרגירי הפלפל והמלח, מכסים במים ומביאים לרתיחה נמוכה. מנמיכים את האש ומבשלים ומבשלים על להבה נמוכה 1 מינימום שעה. מגניב את העוף במרק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים את העוף ומצננים. מפרידים את הבשר ומושכים או קוצצים לחתיכות בגודל ביס. שמור לשימוש אחר. ניתן לאחסן את העוף בשקית ניילון במקרר למשך 4 ימים. מסננים את הציר ושומרים למרק.
מוסיפים לסיר את עלה הדפנה הטרי, מכסים חלקית ומבשלים עד שהוא רך ורך מאוד, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טריים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, הסלריאק והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה מתגלגלת נמוכה ומבשלים, מכוסים חלקית, למשך 20 דקות נוספות, ואז מחית בעזרת בלנדר טבילה. מצננים את המרק ומאחסנים לארוחה מקדימה.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שלבו במעבד מזון את הפרושוטו, הסלרי, פלפל פרזנו צ ' ילה, בצל אדום, פטרוזיליה, שום, חרדל, תבלין חמוצים, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותיבול ודופקים עד שהוא קצוץ דק מאוד ומשולב היטב, כמעט חלק. חזיר מבושל מאחסן היטב במקרר במשך 4 עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מלפפון חמוץ להתענג
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פרושוטו
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מורחים חזיר שטני על הטוסט וחותכים לנקודות טוסט, פינה לפינה, או מגישים עם מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)