קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קרם פרש פאנה קוטה בסגנון היובל

קרם פרש פאנה קוטה בסגנון היובל
קרם פרש פאנה קוטה בסגנון היובל דורש סביב 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך דובדבנים, שעועית וניל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ספל תה Panna קוטה עם פירות יער בסירופ קרם דה Violette, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום).

הוראות

1
מניחים את הקרם, חלב וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. פיצול לגרד את זרעי וניל מן השעועית.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
חלבחלב
3
ברגע שתערובת החלב מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולטפטף בקרם פרש. מסננים את התערובת ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
4
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
5
יוצקים את התערובת לתוך 8 (1 כוס) ramekins ולהניח בצד לבוא לטמפרטורת החדר. כיסוי ומקום במקרר כדי להתקשות במשך לפחות 3 שעות, אבל עדיף לתת לשבת בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הדובדבנים ומיציהם, ברנדי הדובדבנים, ואת הנמל בסיר בינוני עם צדדים נמוכים, מעל חום בינוני. כאשר התערובת חמה, להסיר את המחבת מהחום ולהצית עם משחק מטבח ארוך. ברגע שהלהבה שוקעת, החזירו את המחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
ברנדיברנדי
רוטברוטב
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הסוכר, הקינמון, ואת גרידת הלימון ומערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה להתעבות, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
8
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים עם קוטה פאנה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo