קרם פרש פאנה קוטה בסגנון היובל
קרם פרש פאנה קוטה בסגנון היובל דורש סביב 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך דובדבנים, שעועית וניל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ספל תה Panna קוטה עם פירות יער בסירופ קרם דה Violette, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום).
הוראות
מניחים את הקרם, חלב וסוכר בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. פיצול לגרד את זרעי וניל מן השעועית.
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לחלב.
ברגע שתערובת החלב מתחילה להתבשל, לכבות את החום ולטפטף בקרם פרש. מסננים את התערובת ולחזור לסיר.
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים עד מומס.
יוצקים את התערובת לתוך 8 (1 כוס) ramekins ולהניח בצד לבוא לטמפרטורת החדר. כיסוי ומקום במקרר כדי להתקשות במשך לפחות 3 שעות, אבל עדיף לתת לשבת בן לילה.
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את הדובדבנים ומיציהם, ברנדי הדובדבנים, ואת הנמל בסיר בינוני עם צדדים נמוכים, מעל חום בינוני. כאשר התערובת חמה, להסיר את המחבת מהחום ולהצית עם משחק מטבח ארוך. ברגע שהלהבה שוקעת, החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים את הסוכר, הקינמון, ואת גרידת הלימון ומערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה להתעבות, כ -3 דקות נוספות.
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים עם קוטה פאנה.