קרם קל של מרק אספרגוס
קרם קל של מרק אספרגוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שרי בישול, שום, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו Extran קל קרם בריא של מרק אספרגוס, פרושוטו עטוף גבינת שמנת אספרגוס-כל כך קל, ו פרושוטו עטוף גבינת שמנת אספרגוס-כל כך קל (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את האספרגוס. לשים בצד 2 כוסות של עצות אספרגוס.
ממיסים את החמאה בעציץ מעל חום בינוני. מבשלים את האספרגוס, בצל, סלרי ושום בחמאה המומסת עד שמתחילים לרכך, 2 עד 3 דקות.
מוסיף את השרי ואת ציר העוף; להביא את התערובת לרתיחה עדינה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 45 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפחות 30 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את המכסה במקום עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. החזר את המרק המעורבב לעציץ; מערבבים בקצות האספרגוס השמורות והשמנת הכבדה. מבשלים מעל חום בינוני עד מרק חם ואת עצות אספרגוס מחומם דרך אבל עדיין פריך, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.