קרם של מרק אספרגוס אני
קרם של מרק אספרגוס אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם מרק עוף מרוכז, פלפל טחון, אבקת מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו מרק אספרגוס שמנת, מרק אספרגוס שמנת, ו מרק אספרגוס שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר בישול כבד.
מוסיפים בצל וסלרי קצוץ; לטגן עד רך, על 4 דקות. מערבבים בקמח, ערבוב טוב. לבשל בערך 1 דקה, ערבוב כל הזמן. אל תישרף, או שתניח לזה גבשושי.
מוסיפים מים, מרק עוף, בסיס מרק עוף; מערבבים עד חלקה. מביאים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ואספרגוס קצוץ. להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 20 דקות.
מרק פירה במעבד מזון או בבלנדר בקבוצות. חזור לסיר.
מערבבים חצי שמנת, רוטב סויה, ופלפל שחור ולבן. מביאים מרק רק לרתיחה. להתאים תבלינים לפי הטעם.