קרמי טורקיה טטרציני
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין קרמי טורקיה טטרציני בבית. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -18 גרם חלבון , 20 גרם שומן , ובסך הכל 408 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.03 $ למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. גשו לסופר וקנו רוטב פלפלים, לינגוויני, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה די טוב. נסו ריזוטו קרמי עם נקניק הודו מעושן , טורקיה BLT עם חרדל דיז'ון קרמי וקולסלאו קרמי לא קרמי באופן מטעה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בסיר גדול ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, הפלפל והקאיין עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים מרק בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שמנת.
ניקוז לינגוויני; להוסיף 2 כוסות רוטב ולערבב לציפוי.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה. יוצרים גומה במרכז הפסטה, תוך יצירת רווח של כ-6 אינץ' x 4 אינץ'.
לרוטב הנותר מוסיפים את הודו, הפטריות, הפימיינטוס, רוטב הפטרוזיליה והפלפלים; לערבב היטב.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לגלות; אופים 20-30 דקות יותר או עד שהם מבעבעים וחוממים.