עוגת שוקולד טפטוף קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, ממתקים סוכר, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: עוגת טופי פקאן עם טפטוף קרמל, עוגת אספרסו שוקולד כפולה עם זיגוג קרמל, ו עוגת שוקולד עם רוטב קרמל מוצק-פחמימות נמוכות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. תרסיס 12 כוס מחבת עם בישול הוסיף קמח spray.In קערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת קקאו, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה ומערבבים היטב עם כפית, מועך את כל גושים של סוכר חום.הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים, חלב חמאה, שמן וניל. מערבבים היטב, ואז מערבבים הכל יחד עם כפית או מגרד סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דיאט קרם סודה
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
Kugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים את הקפה החם ומערבבים עד מעורב, ואז עם מערבל כף יד להגדיר על מהירות בינונית במשך כ 1 1/2 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים למחבת ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו להתקרר במחבת במשך כ 15 דקות, ואז בזהירות להפוך על מתלה תיל להגדיר על מגבות נייר.הכן קרמל
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
טפטוף. בסיר קטן שאינו מקל, מחממים חמאה על בינוני עד מומס מעט. מערבבים בסוכר חום ומביאים תערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח, ערבוב פעם או פעמיים, במשך 30 שניות. כבה את החימום. מוסיפים שמנת, סוכר ממתקים, וניל ומלח ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
טפטוף קטן מעל העוגה. אם הוא שוקע או נראה דק, להוסיף כף נוספת של סוכר ממתקים ומערבבים קצת יותר. טפטוף במהירות על העוגה בעוד הדובדבן הוא עדיין רך — אתה צריך לעבוד מהר או שזה יתחיל להגדיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שים את שבבי השוקולד בשקית גדולה כבדה במקפיא (חייב להיות מקפיא — לא סוג רגיל) ושקית מיקרוגל של צ ' יפס במשך 30 שניות. לעסות את השקית קצת ולדחוף שבבי נמס חלקית כלפי מטה לכיוון הפינה התחתונה. מיקרוגל לעוד 10 שניות וחזור עד שבבים נמסים במלואם. חותכים פינה זעירה מתחתית התיק וצינור שוקולד נמס באופן דקורטיבי מעל עוגה טפטפת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)