קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים
המתכון קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים יכול להתבצע בערך 1 שעה ו -40 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 15. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש פחיות g קרמל ציפורן, מלח ים קשקשי או, קמח, וחמאה. מתכונים דומים: עוגיות חמאת בוטנים בצק עוגיות מיליארדר ברים, קרמל מלוח חמאת בוטנים ברים, ו חטיפי קרמל מומלחים עם חמאת בוטנים.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז קו 20 x 30cm מלבני עוגה פח עם אפיית קלף הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא עם 2 רצועות ארוכות של קלף.
שים את החומרים לבסיס במעבד מזון בליץ עד שהוא מתחיל להתקבץ יחד אל תדאג אם הבוטנים עדיין קצת מסורבלים, הם יוסיפו מרקם מקסים. טיפ על משטח העבודה שלך ללוש בקצרה כדי להפגיש כמו בצק. לחץ על הבצק לתוך בסיס הפח שלך בשכבה זוגית.
אופים במשך 25 דקות עד הזהב, ואז להפריש להתקרר.
כדי להפוך את שכבת חמאת בוטנים, להמיס את החמאה וחמאת בוטנים במחבת קטנה ומערבבים עד חלקה. מסננת את הסוכר הדובדבן לתוך קערה, ואז לשפוך את תערובת החמאה החמה ומערבבים לשלב. בעוד התערובת היא עדיין חמה, לשפוך על הבסיס להחליק עם מרית. צ ' יל במשך 2 שעות עד סט.
כדי להפוך את שכבת הקרמל, לשים את הקרמל והמלח במחבת, להעלות לרתיחה ומבשלים במרץ במשך 2-3 דקות, לטאטא ברציפות, עד שהצבע כהה גוון או שניים והקרמל מתעבה מעט. השאירו את הקרמל להתקרר במשך 20 דקות (ראה טיפים, להלן). לאחר התקררות, יוצקים אותו על שכבת חמאת בוטנים ולחזור למקרר במשך 2 שעות נוספות.
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים בקושי. בינתיים, לשים את הטופי ואת החלב בסיר קטן חום בעדינות. הם יתקבצו יחד ויתקשו להמיס בהתחלה, אבל לשמור על חימום ובסופו של דבר הם יהפכו לרוטב טופי נוזלי.
הסר את הפח מהמקרר ושופך את השוקולד על שכבת הקרמל המלוחה, ומפנה את הפח כדי להפיץ את השוקולד על פני השטח. השתמש בכפית כדי לטפטף במהירות את הקרמל על השוקולד בתבנית מסוחררת דקה (או ראה קצה, להלן). אם הטופי מתחיל להיות עבה מדי, מוסיפים עוד חלב או שמנת ומחזירים אותו לחום עד שהוא נוזל.
מפזרים על פתיתי מלח הים ומחזירים את הפח למקרר כדי להתקרר במשך 2 שעות לפני חיתוך.