קרמל קלאסי
קרמל קלאסי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 209 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם סוכר, ביצים, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קרמל קלאסי, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו אקלרים קראנץ ' קרמל עם קרם מאפה קרמל שרוף.
הוראות
שלב 1/3 כוס סוכר ו -3 כפות מים בסיר קטן וכבד על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, תוך ערבוב תדיר. ממשיכים לבשל 4 דקות נוספות או עד להזהבה. מיד לשפוך לתוך 6 (6-אונקיה) רמקינס או כוסות פודינג מצופה תרסיס בישול, הטיה כל כוס במהירות עד סוכר קרמל מעילים התחתון של הכוס. הניחו בצד.
מקציפים ביצים וחלבון ביצה בקערה בינונית עם מטרפה. מערבבים חלב, וניל, 2/3 כוס סוכר ומלח. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ומוסיפים מים חמים לתבנית לעומק של 1 אינץ'.
אופים בחום של 325 למשך 50 דקות או עד שסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה.
הסר כוסות מהתבנית. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות.
שחרר את הקצוות של פודינג עם סכין או מרית גומי.
הניחו צלחת קינוח, הפוכה, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות.
מזלפים את כל הסירופ המקורמל שנותר על גבי פודינג.