קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קרפים ברי מעורבים

קרפים ברי מעורבים
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גבינת שמנת בת 3 פחות שומן, קרפים מוכנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פירות יער מעורבים עם מסקרפונה, פירות יער מעורבים קרפים Grand Marnier, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום; מערבבים במיץ. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
מורחים 1 1/2 כפיות גבינת שמנת על כל קרפ איפור מראש, ומעל כל אחד עם כ 2 1/2 כפות תערובת ברי; להפשיל. למעלה כל קרפ עם כ 2 כפות תערובת ברי. מנפים אבקת סוכר באופן שווה על קרפים רק לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
קרפיםקרפים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן

קרפים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, בורדו, ושמפניה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "