קרפים ירקות גביני
מתכון קרפים ירקות גבינה מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 166 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך גבינת פרמזן, שום מיידי, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: קרפים מניקוטי גביני, Cheesy Chorizo Crepes, ו קיץ קרפים ירקות - 4 נקודות.
הוראות
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני.
מוסיף קישואים, פלפל, בצל ושום; לבשל 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות.
מפזרים מלח. כיסוי; בואו לעמוד 2 עד 3 דקות.
קל גריז 6 או מחבת 7 אינץ'; חום מעל חום בינוני גבוה. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב.
תנור חום כדי 177°. עבור כל קרפ, יוצקים 2 כפות הבלילה לתוך מחבת חם; לסובב מחבת עד הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום זהוב. בעדינות לשחרר קצה עם מרית מתכת; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום זהוב. מחסנית קרפים, הצבת נייר שעווה בין, כפי שאתה להסיר אותם מחבת. שמור קרפים מכוסים כדי למנוע מהם להתייבש.
מפזרים חצי גבינה מעל מילוי על קרפים; להפשיל קרפים.
מניחים צדי התפר למטה בתבנית אפיית זכוכית ungreased 11x7-inch (2-quart).
אופים חשפו 10 עד 12 דקות או עד חם.