קרפים עוף אספרגוס
קרפ עוף אספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 515 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אספרגוס, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לבלילה קרפ, להכות ביצים וחלב בקערה קטנה.
מערבבים קמח וסוכר; מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת nonstick; יוצקים 3 כפות הבלילה למרכז המחבת. הרם והטה מחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד העליון מופיע יבש; להסתובב ולבשל 15-20 שניות יותר.
הסר למתלה חוט. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך. כאשר מגניב, מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין.
בקערה קטנה, לשלב את המרק, רוטב ווסטרשייר ואגוז מוסקט. הגדר בצד 1/4 כוס.
מוסיפים את העוף, האספרגוס והחזיר לתערובת המרק הנותרת. כף 2 כפות מעל כל קרפ; להפשיל בחוזקה.
מניחים את צד התפר למטה ב9-in משומן. תבנית אפייה מרובעת. כפית שמורות תערובת מרק מעל קרפים.
מכסים ואופים ב 375° במשך 20-25 דקות. בהדרגה לקפל קרם לתוך מיונז.
מפזרים עם שאריות גבינה. צלייה 6 בפנים. מהחום במשך 3-5 דקות או עד תוסס וזהוב חום.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור]()
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.