קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

קרפים עוף אספרגוס

קרפים עוף אספרגוס
קרפ עוף אספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 515 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אספרגוס, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבלילה קרפ, להכות ביצים וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים קמח וסוכר; מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת nonstick; יוצקים 3 כפות הבלילה למרכז המחבת. הרם והטה מחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד העליון מופיע יבש; להסתובב ולבשל 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר למתלה חוט. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך. כאשר מגניב, מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה קטנה, לשלב את המרק, רוטב ווסטרשייר ואגוז מוסקט. הגדר בצד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את העוף, האספרגוס והחזיר לתערובת המרק הנותרת. כף 2 כפות מעל כל קרפ; להפשיל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מניחים את צד התפר למטה ב9-in משומן. תבנית אפייה מרובעת. כפית שמורות תערובת מרק מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3 צלעות סלרי, חצויות3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
מפזרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מכסים ואופים ב 375° במשך 20-25 דקות. בהדרגה לקפל קרם לתוך מיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מורחים על קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים עם שאריות גבינה. צלייה 6 בפנים. מהחום במשך 3-5 דקות או עד תוסס וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.