קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

קרפים עוף אספרגוס

קרפים עוף אספרגוס
קרפ עוף אספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 515 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אספרגוס, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. נסו קרפ עוף ואספרגוס, קרפ עוף ואספרגוס, ו קרפ עוף ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבלילה קרפ, להכות ביצים וחלב בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים קמח וסוכר; מוסיפים לתערובת ביצים ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
מחממים 8-in משומן קלות. מחבת nonstick; יוצקים 3 כפות הבלילה למרכז המחבת. הרם והטה מחבת לתחתית המעיל באופן שווה. מבשלים עד העליון מופיע יבש; להסתובב ולבשל 15-20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר למתלה חוט. חזור עם הבלילה שנותרה, משומן מחבת לפי הצורך. כאשר מגניב, מחסנית קרפים עם נייר שעווה בין.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה, לשלב את המרק, רוטב ווסטרשייר ואגוז מוסקט. הגדר בצד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את העוף, האספרגוס והחזיר לתערובת המרק הנותרת. כף 2 כפות מעל כל קרפ; להפשיל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מניחים את צד התפר למטה ב9-in משומן. תבנית אפייה מרובעת. כפית שמורות תערובת מרק מעל קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מפזרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
מכסים ואופים ב 375° במשך 20-25 דקות. בהדרגה לקפל קרם לתוך מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מורחים על קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מפזרים עם שאריות גבינה. צלייה 6 בפנים. מהחום במשך 3-5 דקות או עד תוסס וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.