קרפים פירות ים ברוטב יין-גבינה
קרפים רכיכות ברוטב יין-גבינה הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 210 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינה שוויצרית, קרפים, ורמוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם רוטב רכיכות, רביולי תאנה וגבינה עם רוטב יין פקאן חמאה, ו נמוך פחמימות בשר בקר & קציצות גבינה כחולה w / רוטב יין אדום.
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס, בשר סרטנים, בצל ירוק, ומטוגנים למשך 1 דקה. מערבבים ורמוט, מלח ופלפל. מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 7 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
הסר תערובת מחום, והנח בצד.
טפטוף 1/2 כף חמאה מומסת לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'.
מערבבים 2 כוסות יין גבינה רוטב לתוך תערובת שרימפס. כפית על 3 כפות תערובת שרימפס במרכז כל Crpe.
להפשיל, ולמקם, צד התפר למטה, בצלחת מוכנה. כפית שנותרה 2 כוסות יין גבינה רוטב על קרפים.
מפזרים גבינה שוויצרית, נקודה עם נשאר 1/4 כוס חמאה. כיסוי וצינה במשך 3 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.