קרפים רגילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל קרפים רגילים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 134 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. . אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו קערת פירות ישנה רגילה, לחם מהיר-חלק 2 {שטוח למעלה, כיכר רגילה}, ו גלידת שוקולד עשירה למכונה (רגיל או חלב חינם) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים את שאר החומרים; לערבב עד חלקה.
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית גבוהה.
יוצקים או לגרוף את הבלילה על המחבת, באמצעות כ 1/4 כוס עבור כל קרפ. הטה את המחבת בתנועה מעגלית כך שהבלילה מצפה את פני השטח באופן שווה.
מבשלים את קרפ במשך כ 2 דקות, עד התחתון הוא חום בהיר. לשחרר עם מרית, להסתובב ולבשל את הצד השני. מחסנית קרפים סיים על ידי הצבת נייר שעווה בין כל אחד. שמור מכוסה במטלית יבשה עד מוכן לאכול.