קרקר קרקר תפוח קרמל
ממתק קרקר תפוח קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אגוזי מלך, סוכר חום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ממתק קרקר, סוכריית קרקר מלוחה, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה.
הוראות
תנור חום 177°. קו 17x12 אינץ חצי גיליון פאן עם רדיד. מסדרים קרקרים בשכבה אחת במחבת, חופפים מעט.
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום וחמאה לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
יוצקים תערובת על קרקרים גרהם, מתפשט מעיל באופן שווה.
אופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
אופים 10 דקות יותר או עד שחום קל תוסס. מיד מפזרים שבבי תפוח ומלח. מגניב לחלוטין במחבת על מדף קירור. מקררים 30 דקות או עד שממתקים מוקשחים. לשבור לחתיכות. אחסן היטב מכוסה בטמפרטורת החדר.