קרקרים קמח תירס עם זרעי דלעת
קרקרים קמח תירס עם זרעי דלעת הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, קמח, זרעי דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קרקרים קמח תירס עם זרעי דלעת, קרקרים גבינת פרמזן פיקנטית, ו גבינה כחולה קרקרים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מערבבים את קמח התירס על אש מתונה, מנערים את המחבת מדי פעם, עד קלוי קלוי, כ 2 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בקערה בינונית, לשלב את קמח התירס עם הקמח, 1/2 כוס זרעי דלעת, מלח, סוכר ופלפל אדום מרוסק. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך תערובת קמח תירס עד משולב.
מערבבים בחלב, לוחצים על הבצק עם הידיים כדי ליצור כדור; מוסיפים קצת יותר חלב במידת הצורך. מכסים את הבצק ומקררים עד מקורר ומוצק,: בערך 1 שעה.
חמאה: 2 דפי אפייה. לצבוט חתיכות 1 אינץ ' של בצק להתגלגל לתוך כדורים. מסדרים את הכדורים על תבנית האפייה ולחץ לתוך סיבובים 2 אינץ ' עם זכוכית שטוחה. לחץ על 1/4 כוס הנותרים של זרעי דלעת לתוך הסיבובים.
אופים את הקרקרים במשך כ -10 דקות, או עד השחמה בקצוות.
בואו מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת גדולה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: בצק קרקר יכול להיות קפוא עד 1 חודש. הקרקרים יכולים להיות מאוחסנים לילה במיכל אטום לאוויר. Recrisp אותם בתנור 300 במשך כמה דקות לפני ההגשה.