קשרים כתומים
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו קשרי ארוחת בוקר חמוציות-כתומות, שום קשרים, ו קפוצ'ינו קשרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, המלח, הביצים, מיץ התפוזים, קליפת התפוז ו -3 כוסות הקמח; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -16 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן, בערך 1/2 אינץ'. עבה.
חותכים ל -10 אינץ'. 3/4 אינץ'. רצועות; מגלגלים קלות וקושרים לקשר.
מניחים על ניירות אפייה משומנים; תוחבים את הקצוות מתחת. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 400 טסי למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות להתקררות על מדפי תיל.
שלב מרכיבי ציפוי; מזלפים מעל לחמניות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%