רגאוט עגבניות וחציל הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך פלפל טחון, חצילים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייקים חצילים עם דלעת, עגבניות, ו Ragoût פטריות, חציל איטלקי Ragoût, ו חצילים-Ragout טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חציל קצוץ במסננת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מפזרים 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תן לעמוד 1 שעה; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום 1/4 כוס שמן זית על חום בינוני גבוה. מבשלים חצי מהחציל בשמן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז על צלחת נייר מצופה מגבת. חזור עם עוד 1/4 כוס שמן זית וחציל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
באותו מחבת, חום נשאר 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית נמוכה. מבשלים בצל בשמן כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות; מוסיפים סלרי ומבשלים 2 עד 3 דקות.