ראגו עגבניות וחציל
רגאוט עגבניות וחציל הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך פלפל טחון, חצילים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייקים חצילים עם דלעת, עגבניות, ו Ragoût פטריות, חציל איטלקי Ragoût, ו חצילים-Ragout טופו (מתכונים דומים).
הוראות
תן לעמוד 1 שעה; לשטוף עם מים קרים.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום 1/4 כוס שמן זית על חום בינוני גבוה. מבשלים חצי מהחציל בשמן עד חום זהוב.
ניקוז על צלחת נייר מצופה מגבת. חזור עם עוד 1/4 כוס שמן זית וחציל שנותר.
באותו מחבת, חום נשאר 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית נמוכה. מבשלים בצל בשמן כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד.
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות; מוסיפים סלרי ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים עגבניות; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים חצילים מבושלים, 1/2 כפית מלח ופלפל; חום לרתיחה איטית. כיסוי; לבשל 20 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.