קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

ראגו רציני.

ראגו רציני.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו רציני. מנה זו מכילה כ 140 גרם חלבון 125 גרם של שומן, וסך הכל 1854 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך צורם בריא של אגוז מוסקט, shortribs בשר בקר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ראגו., ראגו., ו ראגו צמחוני. (מתכונים דומים).

הוראות

1
החזר את הבשר השח לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורוטב העגבניות יחד עם 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לאט ומבשלים את הסמרטוט במשך כ 3 שעות. תן לו לערבב מעת לעת ולהוסיף יותר מים אם זה נראה כאילו הוא מקבל עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
הסר את כל חתיכות הבשר הגדולות מהסיר ללוח חיתוך גדול. זרוק את כל העצמות והסחוס ואת כל הבשר שאתה לא אוהב את המראה של. דק קוצצים את הבשר הנותר ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
שים את הסיר על הכיריים על אש נמוכה ובקושי לחמם את הסמרטוט במשך 2 שעות נוספות. המשך להוסיף מים אם הרוטב מקבל עבה מדי. ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מגישים מעל פסטה עם parmigiano מגורר-רג ' יאנו, אם אתה רוצה.קשור: ביקורת ספר: בישול בית התעלה, כרכים I ו-II(תמונה: בישול בית התעלה)הצג Nutritionlow-carblow-sodiumsugar-consciouspaleodairy-freegluten-freewheat-freeegg-freepeanut-freetree-nut-freesoy-freefish-freeshellfish-free
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
למנה, מבוסס על24שירותים.(%daily value)Calories366Fat30.7 g(47.2%) Saturated12.3 g(61.6%) Trans0.1 gCarbs1.2 g(0.4%) Fiber0.2 g(0.7%) Sugars0.5 gProtein17.7 g(35.3%) כולסטרול86.2 mg(28.7%) Sodium75.2 mg (3.1%)