קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

ראובן מקרוני וגבינה

ראובן מקרוני וגבינה
אם יש לכם חמאה בתוספת קצת, חלב, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בזמן שפסטה מבשלת, לחם שיפון טוסט בטוסטר ואז לחם חם עם חמאה. קוצצים בגסות לחם ומניחים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפוןלחם שיפון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
טוסטרטוסטר
3
מוסיפים פטרוזיליה ופפריקה ללחם ומעבדים לפירורי לחם, שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מחממים סיר רוטב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים חמאה לסיר וממיסים, מקציפים בקמח 1 דקה ואז חלב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, מעבים את הרוטב 5 עד 6 דקות ואז מערבבים בחרדל. ממיסים 2/3 של הגבינות המשולבות לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
מסננים פסטה וחוזרים לסיר חם. לזרוק פסטה חמה עם בשר קצוץ וכרוב כבוש לשלב, מערבבים ברוטב גבינה ומעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מעבירים מקרוני וגבינה לתבשיל ומעל עם פירורי לחם וגבינה שנותרה. בראון תחת broiler 3 עד 4 דקות, לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה