קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

רביולי אפוי קל

רביולי אפוי קל
רביולי אפוי קל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו רביולי גבינה, חלק לחות נמוכה-גבינת מוצרלה רזה, עגבניות קלאסיקו ורוטב פסטה בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי אפוי קל, תבשיל רביולי אפוי קל, ו קל אפוי בשר בקר & רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שכבה 1/3 של הרוטב וחצי הפסטה ב 1-qt. תבשיל. חזור על שכבות; העליון עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מפזרים גבינות.
4
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.