קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות42
ציון בריאות5
מגזין

רביולי בקר

רביולי בקר
רביולי בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, הצעת הגשה: רוטב מרינרה, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רביולי בקר לבבי, רביולי בקר בייקון, ו רביולי בקר וקישואים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: רביולי פין
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1
מחממים את השמן למשך 1 דקה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים כ -3 דקות תוך ערבוב בעזרת כף כדי שהבשר לא יתגבש. לאחר מכן מוסיפים את האורגנו, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מעבירים את המילוי למסננת ומסננים את עודפי השמן, ואז מעבירים אותו לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ללחם: במעבד מזון, דופקים את פירורי הלחם של הפנקו למחצית מגודלם המקורי; זה יאפשר להם לחם את הרביולי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רביולירביולי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מעבירים את הפירורים לקערה ומערבבים אותם היטב עם הפרמזן, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לבצק: מנפים לאט את הקמח לכל מטרה, הסולת ו -1 כפית המלח לקערה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את הביצים, השמן ו -1 עד 2 כפות מים. יוצרים את הקמח המנופה לתלולית על השיש ויוצקים מחצית מתערובת הביצים למרכז התל. התחל ליצור בצק בשתי אצבעות תוך תמיכה בתלולית הקמח ביד השנייה, ואז הוסף את שארית תערובת הביצים לאחר שהכמות המקורית נספגת. ממשיכים ללוש את הבצק ביד עד שכל הנוזלים נספגים, 5 עד 6 דקות, מאבקים את משטח העבודה בקמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקת הבצק. לאחר הבצק מעורבב היטב, לגלגל אותו לתוך הכדור, לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להרכבה ולטיגון: מחלקים את הבצק המנוחה ל -2 כדורים ומרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעובי אגורה (או מעבירים אותם דרך מכונת פסטה שלוש פעמים בהגדרות עובי של 8, 5 ולבסוף 2). ציון אחד הסדינים של בצק מגולגל עם סיכת רביולי ולמלא כל כיס הבקיע עם 1 כפית המילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
מברישים את שולי הבצק בשטיפת ביצים, מניחים מעל את יריעת הפסטה המגולגלת השנייה ואז לוחצים ואוטמים את הרביולי האישי בעזרת האצבעות, ומבטיחים שלא נלכד אוויר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
חותכים ומחלקים את החלקים האישיים.
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי ל -350 מעלות פרנהייט מחפר את הרביולי בקמח, ואחריו שטיפת הביצים, ולבסוף את הלחם. עבודה בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 3 דקות, מרפרף אותם פעם אחת במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רביולירביולי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מסננים על מגבות נייר ואז מגישים עם רוטב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי בקר. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.