קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות42
ציון בריאות5
מגזין

רביולי בקר

רביולי בקר
רביולי בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, הצעת הגשה: רוטב מרינרה, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רביולי בקר לבבי, רביולי בקר בייקון, ו רביולי בקר וקישואים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: רביולי פין
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1
מחממים את השמן למשך 1 דקה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים כ -3 דקות תוך ערבוב בעזרת כף כדי שהבשר לא יתגבש. לאחר מכן מוסיפים את האורגנו, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מעבירים את המילוי למסננת ומסננים את עודפי השמן, ואז מעבירים אותו לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
ללחם: במעבד מזון, דופקים את פירורי הלחם של הפנקו למחצית מגודלם המקורי; זה יאפשר להם לחם את הרביולי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רביולירביולי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעבירים את הפירורים לקערה ומערבבים אותם היטב עם הפרמזן, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לבצק: מנפים לאט את הקמח לכל מטרה, הסולת ו -1 כפית המלח לקערה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את הביצים, השמן ו -1 עד 2 כפות מים. יוצרים את הקמח המנופה לתלולית על השיש ויוצקים מחצית מתערובת הביצים למרכז התל. התחל ליצור בצק בשתי אצבעות תוך תמיכה בתלולית הקמח ביד השנייה, ואז הוסף את שארית תערובת הביצים לאחר שהכמות המקורית נספגת. ממשיכים ללוש את הבצק ביד עד שכל הנוזלים נספגים, 5 עד 6 דקות, מאבקים את משטח העבודה בקמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקת הבצק. לאחר הבצק מעורבב היטב, לגלגל אותו לתוך הכדור, לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להרכבה ולטיגון: מחלקים את הבצק המנוחה ל -2 כדורים ומרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעובי אגורה (או מעבירים אותם דרך מכונת פסטה שלוש פעמים בהגדרות עובי של 8, 5 ולבסוף 2). ציון אחד הסדינים של בצק מגולגל עם סיכת רביולי ולמלא כל כיס הבקיע עם 1 כפית המילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
מברישים את שולי הבצק בשטיפת ביצים, מניחים מעל את יריעת הפסטה המגולגלת השנייה ואז לוחצים ואוטמים את הרביולי האישי בעזרת האצבעות, ומבטיחים שלא נלכד אוויר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
חותכים ומחלקים את החלקים האישיים.
10
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי ל -350 מעלות פרנהייט מחפר את הרביולי בקמח, ואחריו שטיפת הביצים, ולבסוף את הלחם. עבודה בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 3 דקות, מרפרף אותם פעם אחת במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רביולירביולי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מסננים על מגבות נייר ואז מגישים עם רוטב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי בקר. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.