רביולי בקר
רביולי בקר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 204 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, הצעת הגשה: רוטב מרינרה, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 30%. ציון זה הוא רע למדי. נסו רביולי בקר לבבי, רביולי בקר בייקון, ו רביולי בקר וקישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: רביולי פין
מחממים את השמן למשך 1 דקה בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים כ -3 דקות תוך ערבוב בעזרת כף כדי שהבשר לא יתגבש. לאחר מכן מוסיפים את האורגנו, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 3 דקות.
מעבירים את המילוי למסננת ומסננים את עודפי השמן, ואז מעבירים אותו לקערה ומערבבים פנימה את הריקוטה. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
ללחם: במעבד מזון, דופקים את פירורי הלחם של הפנקו למחצית מגודלם המקורי; זה יאפשר להם לחם את הרביולי באופן שווה.
מעבירים את הפירורים לקערה ומערבבים אותם היטב עם הפרמזן, הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם. הניחו בצד.
לבצק: מנפים לאט את הקמח לכל מטרה, הסולת ו -1 כפית המלח לקערה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את הביצים, השמן ו -1 עד 2 כפות מים. יוצרים את הקמח המנופה לתלולית על השיש ויוצקים מחצית מתערובת הביצים למרכז התל. התחל ליצור בצק בשתי אצבעות תוך תמיכה בתלולית הקמח ביד השנייה, ואז הוסף את שארית תערובת הביצים לאחר שהכמות המקורית נספגת. ממשיכים ללוש את הבצק ביד עד שכל הנוזלים נספגים, 5 עד 6 דקות, מאבקים את משטח העבודה בקמח לפי הצורך כדי למנוע את הדבקת הבצק. לאחר הבצק מעורבב היטב, לגלגל אותו לתוך הכדור, לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח במקרר במשך שעה 1.
להרכבה ולטיגון: מחלקים את הבצק המנוחה ל -2 כדורים ומרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעובי אגורה (או מעבירים אותם דרך מכונת פסטה שלוש פעמים בהגדרות עובי של 8, 5 ולבסוף 2). ציון אחד הסדינים של בצק מגולגל עם סיכת רביולי ולמלא כל כיס הבקיע עם 1 כפית המילוי.
מברישים את שולי הבצק בשטיפת ביצים, מניחים מעל את יריעת הפסטה המגולגלת השנייה ואז לוחצים ואוטמים את הרביולי האישי בעזרת האצבעות, ומבטיחים שלא נלכד אוויר בפנים.
חותכים ומחלקים את החלקים האישיים.
בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן הצמחי ל -350 מעלות פרנהייט מחפר את הרביולי בקמח, ואחריו שטיפת הביצים, ולבסוף את הלחם. עבודה בקבוצות, מטגנים את הרביולי במשך 3 דקות, מרפרף אותם פעם אחת במהלך התהליך.
מסננים על מגבות נייר ואז מגישים עם רוטב מרינדה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי בקר. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
![פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו]()
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.