רביולי די ריקוטה אי אספרגי קון סלסה די פיסלי
Ravioli di Ricottan E Asparagi con Salsa di Piselli עשוי להיות רק את הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה, שמן זית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס, אפונה ובזיליקום (Piselli con Asparagi E Basilico), סלק וריקוטה רביולי, ו רביולי אספרגוס וריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן. לבשל חשופה עד אפונה הם פשוט רך, על 3 דקות. מגניב במקצת.
העברת תערובת לבלנדר; מחית עד חלקה (רוטב יהיה דק). מתבלים במלח ופלפל. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.)
חותכים העליון 3 אינץ 'את אספרגוס; לחתוך לאורכים 1/2 אינץ'. מבשלים בסיר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 3 דקות.
ניקוז; מקום בקערה של מי קרח.
מערבבים גבינה ונענע בקערה בינונית. מערבבים באספרגוס. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים בביצה.
בצע הוראות להכנת ו מתגלגל בצק פסטה ביצה טרי לתוך גיליונות. החל 1 אינץ ' מ 1 צד קצר של גיליון פסטה 1, טיפת מילוי ריקוטה על ידי כפית מעוגלת במרכז הגיליון, ריווח תלוליות 2 סנטימטרים זה מזה.
מברשת קצוות פסטה ובין תלוליות של מילוי קל עם מים. מכסים עם גיליון פסטה שני, לחיצה על סביב מילוי כדי לחסל כיסי אוויר לאטום. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך פסטה בין מילוי, חיתוך הצדדים כדי ליצור רביולי 2-עד 2 1/4 אינץ'. חזור עם יותר פסטה ומילוי שנותר, מה שהופך על 3
(עתודה שנותר פסטה לשימוש נוסף, חיתוך לצורות וייבוש על משטח עבודה מקומח.)
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת; לתת יבש 30 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל ravioliin סיר גדול מאוד של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב בעדינות, על 3 דקות.
לנקז רביולי. מחלקים רוטב אפונה חם בין 6 צלחות. למעלה עם רביולי.
טפטוף עם שמן זית ומגישים.