קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רביולי די ריקוטה אי אספרגי קון סלסה די פיסלי

רביולי די ריקוטה אי אספרגי קון סלסה די פיסלי
Ravioli di Ricottan E Asparagi con Salsa di Piselli עשוי להיות רק את הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפונה, שמן זית, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אספרגוס, אפונה ובזיליקום (Piselli con Asparagi E Basilico), סלק וריקוטה רביולי, ו רביולי אספרגוס וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן. לבשל חשופה עד אפונה הם פשוט רך, על 3 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
העברת תערובת לבלנדר; מחית עד חלקה (רוטב יהיה דק). מתבלים במלח ופלפל. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
חותכים העליון 3 אינץ 'את אספרגוס; לחתוך לאורכים 1/2 אינץ'. מבשלים בסיר של מים מלוחים רותחים עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
ניקוז; מקום בקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
ניקוז; טפיחה יבשה.
6
מערבבים גבינה ונענע בקערה בינונית. מערבבים באספרגוס. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים בביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
בצע הוראות להכנת ו מתגלגל בצק פסטה ביצה טרי לתוך גיליונות. החל 1 אינץ ' מ 1 צד קצר של גיליון פסטה 1, טיפת מילוי ריקוטה על ידי כפית מעוגלת במרכז הגיליון, ריווח תלוליות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
לפי עוגהלפי עוגה
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(קיבלר)(קיבלר)
8
מברשת קצוות פסטה ובין תלוליות של מילוי קל עם מים. מכסים עם גיליון פסטה שני, לחיצה על סביב מילוי כדי לחסל כיסי אוויר לאטום. באמצעות גלגל מאפה מחורץ, לחתוך פסטה בין מילוי, חיתוך הצדדים כדי ליצור רביולי 2-עד 2 1/4 אינץ'. חזור עם יותר פסטה ומילוי שנותר, מה שהופך על 3
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
(עתודה שנותר פסטה לשימוש נוסף, חיתוך לצורות וייבוש על משטח עבודה מקומח.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מניחים רביולי על תבנית אפייה מקומטת; לתת יבש 30 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל ravioliin סיר גדול מאוד של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב בעדינות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
לנקז רביולי. מחלקים רוטב אפונה חם בין 6 צלחות. למעלה עם רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
טפטוף עם שמן זית ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)