רביולי דלעת עם רוטב חמאה חום מרווה
רביולי דלורית עם רוטב חמאה חום מרווה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם allspice, קינמון טחון, אגוז מוסקט הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו, דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה, ו דלעת סקווש ו Mascarpone רביולי עם חמאה חומה אגוזי לוז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את הצד לחתוך סקווש על תבנית אפייה.
מניחים 1 כף חמאה חלול של כל חצי.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים את הסקווש עם גיליון של רדיד אלומיניום תוחב בקצוות.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד רך וקל פירסינג עם מזלג, 45 עד 65 דקות.
לגרוף את סקווש מבושל לתוך קערה, ומחית עד חלקה.
מערבבים את allspice, אגוז מוסקט, קינמון, וגבינת פרמזן עד מעורבב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
ממלאים סיר עמוק במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה.
כדי להפוך את הרביולי, מניחים עטיפה wonton על משטח נקי, שטוח.
מניחים על 1 כף של תערובת סקווש באמצע וונטון. כיסוי עם עטיפת וונטון שנייה. חזור עם עטיפות wonton שנותרו ותערובת סקווש עד שכולם שימשו.
זרוק את הרביולי לתוך המים הרותחים, ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד מכרז.
הסר, לנקז, ולשמור חם עד הרוטב מוכן.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית. מוסיפים את המרווה. המשך לבשל ולערבב עד המרווה הוא פריך אבל לא השחמה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מקום 6 עד 8 רביולי על צלחות הגשה, טפטוף עם רוטב.