קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

רביולי וונטון איטלקי

רביולי וונטון איטלקי
רביולי וונטון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטו, שום, גבינת ריקוטה דלת שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שלוש גבינות וונטון רביולי, רביולי אגוז וונטון, ו שעועית ופרמזן וונטון רביולי.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פלפל קצוץ ושום; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
מוסיפים רוטב ספגטי ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מערבבים גבינות ופסטו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח עבודה.
6
מניחים עטיפה שנייה (רבע סיבוב) על גבי העטיפה הראשונה, יצירת עיצוב כוכב.
7
מניחים 1 כף תערובת גבינה במרכז הכוכב. להרטיב את הקצוות של עטיפות עם מים; לקפל לשניים, הבאת הקצוות יחד. לחץ בחוזקה. חזור על ההליך עם שאריות עטיפות ותערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הוסף חצי wontons; להרתיח, חשוף, 1 דקה.
10
הסר מהמים, באמצעות כף מחוררת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הליך עם wontons הנותרים. כדי לשרת, כפית רבע מתערובת רוטב ספגטי על כל צלחת. למעלה כל מנה עם 3 wontons.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מגישים באופן מיידי.