רביולי וונטון איטלקי
רביולי וונטון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פסטו, שום, גבינת ריקוטה דלת שומן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שלוש גבינות וונטון רביולי, רביולי אגוז וונטון, ו שעועית ופרמזן וונטון רביולי.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פלפל קצוץ ושום; לטגן 2 דקות.
מוסיפים רוטב ספגטי ומים 1/2 כוס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להפריש, ולשמור על חם.
מערבבים גבינות ופסטו בקערה קטנה.
מניחים עטיפת וונטון 1 על משטח עבודה.
מניחים עטיפה שנייה (רבע סיבוב) על גבי העטיפה הראשונה, יצירת עיצוב כוכב.
מניחים 1 כף תערובת גבינה במרכז הכוכב. להרטיב את הקצוות של עטיפות עם מים; לקפל לשניים, הבאת הקצוות יחד. לחץ בחוזקה. חזור על ההליך עם שאריות עטיפות ותערובת גבינה.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.
הוסף חצי wontons; להרתיח, חשוף, 1 דקה.
הסר מהמים, באמצעות כף מחוררת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הליך עם wontons הנותרים. כדי לשרת, כפית רבע מתערובת רוטב ספגטי על כל צלחת. למעלה כל מנה עם 3 wontons.