קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

רביולי מלא רדיקיו

רביולי מלא רדיקיו
רביולי מלא רדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לך כל המטרה קמח, סולת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי מלא רדיקיו, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי עם רדיקיו ומרווה.

הוראות

1
לטאטא קמח וסולת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים ומערבבים בכפית עץ עד שהתערובת מתגבשת יחד; הופכים למשטח משוריין ולושים עד שהבצק חלק, ומוסיפים עוד קמח בכפית מלאה אם הבצק דביק, כ-8 דקות. טופס בצק לכדור; לכסות ולתת לנוח 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני מתגלגל החוצה.)
1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל וטוגנים עד רך, על 8 דקות. מערבבים צנוניות ויין; מפזרים מלח. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל עד radicchio הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי כפות אם יבש, כ 40 דקות. לחשוף ולטגן עד כל הנוזל מתאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ייןיין
3
הסר מחום וקריר.
4
מערבבים בגבינת מסקרפונה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
חותכים בצק פסטה ל 6 חתיכות שוות. מכסים חתיכות עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על ייבוש החוצה. הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. לשטח חתיכת בצק 1 לתוך מלבן. מעבירים חתיכת בצק במכונה. מקפלים חצי לרוחב (מקצה לקצה) ולהפעיל שוב. המשך לרוץ דרך המכונה, הפיכת המכונה להגדרות צרות לאחר 2 עובר ולאבק עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על דבק, עד גיליון פסטה הוא דל 1/16 אינץ ' עבה (על ההגדרה האחרונה).
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מניחים גיליון פסטה על משטח עבודה מקומח קלות; לכסות עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. חזור עם חתיכות פסטה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
7
שימוש חדה 3 1/2 אינץ ' קוטר חותך עוגיות, לגזור 36 סיבובים מיריעות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
8
מניחים 1 כפית מעוגלת מילוי במרכז 1 עגול בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מברשת קצוות הבצק בקלילות עם מים. מקפלים בצק על מילוי, יוצרים חצי ירח ולחץ לדבוק. הקש קצוות עם tines של מזלג לאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
10
מניחים רביולי בשכבה אחת על גיליון אפייה מקומח קלות ולתת יבש 30 דקות. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול מאוד של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
ניקוז.
13
להעביר רביולי לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
יוצקים חמאה מותכת חמה מעל; מפזרים מלח, פלפל, ופרמזן. זרוק בעדינות ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח