רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי נפוליטני--רביולי כל' Napolitan. מנה אחת מכילה 1293 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרושוטו, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: רביולי נפוליטני / המטבח הניסיוני של קארי, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana.
הוראות
כדי להפוך את הפסטה, לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר. כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש אותו עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, בקערה גדולה, לשלב את ריקוטה ואת פקורינו ומערבבים היטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה, ביצים, בזיליקום, פרושוטו ואגוז מוסקט ומערבבים היטב לשלב. תניח בצד.
מרדדים את הפסטה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה ומניחים על משטח מקומח קלות.
אם יש לך רביולי חיתוך מערוך, לכסות את שכבת פסטה עם שכבה עבה 1/4 אינץ ' של תערובת ריקוטה.
מניחים גיליון שווה של פסטה מעל ולחץ למטה בקלילות עם הידיים. בזהירות לגלגל את 2 גיליונות יחד עם רולר כדי ליצור את רביולי. באמצעות חותך מאפה, לחתוך את הרביולי לגזרים על ידי ריצה למטה בין הרביולי.
אם אין לך רביולי חיתוך מערוך, ולאחר מכן לחתוך גיליון אחד של פסטה בכל פעם לתוך מלבנים 2 על 1 אינץ'.
מניחים כפית של תערובת ריקוטה למרכז של כל מלבן ומקפלים את הפסטה למטה כמו פיסת נייר מחברת חותם כדי ליצור ריבוע 1 אינץ'. חזור עד שכל החומרים שימשו.
להביא 8 ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 3 כפות מלח. זרוק את רביולי פנימה ומבשלים 6 עד 7 דקות, עד רך מבושל לחלוטין. בינתיים, במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא נמסה ומבעבעת. Emulsify עם 4 כפות מים פסטה נלקח מתוך סיר פסטה.
הסר רביולי מנוזל בישול, לנקז ולהוסיף למחבת סאוט. לזרוק על חום 1 דקה מעיל, ומגישים מיד.