קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

רביולי פטריות בר עם חצילים וגבינת עיזים

רביולי פטריות בר עם חצילים וגבינת עיזים
גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, לעגבניות גפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מעולה. נסו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles, פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, ו פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר מים על הכיריים כדי להרתיח פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חתוך חצי מהעור מהחציל. השארת קצת עור על יוסיף צבע ומרקם לצלחת. חצילים קטנים, המשרד הם לא מרירים מדי וכאשר הם המשרד, הם לא לספוג כמה שיותר שמן, אז הם לא צריכים להיות מלוחים ולחץ. עם זאת, אם אתה משאיר את כל העור, במיוחד כאשר אתה משתמש חצילים תינוק, העור גובר על הטעם של הבשר ואת המרקם קשה מדי בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים את החצילים לחתיכות בגודל ביס 1-inch-by-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
5
להוסיף 2 סיבובים של שמן זית כתית נוספת למחבת, השום והחציל. הסתובבי וזרקי את החצילים ותבשלי אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לו חום קלות בקצוות, על 5 דקות, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל.
7
מוסיפים מלח ורביולי למי הפסטה ומבשלים לכיווני החבילה, כ 5 או 6 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רביולירביולי
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
בעוד הפסטה מבשלת, קוביית עגבניות ומוסיפה אותם לחציל הבישול. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מסננים פסטה מבושלת וצלחת בנפרד או על מגש. למעלה עם חצילים ועגבניות וכל בזיליקום וגבינה. אם אתה צלחת בנפרד, להשתמש 1/4 של בזיליקום ו 2 אונקיות של גבינה, מתפורר, לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.