גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, לעגבניות גפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מעולה. נסו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles, פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, ו פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סיר מים על הכיריים כדי להרתיח פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חתוך חצי מהעור מהחציל. השארת קצת עור על יוסיף צבע ומרקם לצלחת. חצילים קטנים, המשרד הם לא מרירים מדי וכאשר הם המשרד, הם לא לספוג כמה שיותר שמן, אז הם לא צריכים להיות מלוחים ולחץ. עם זאת, אם אתה משאיר את כל העור, במיוחד כאשר אתה משתמש חצילים תינוק, העור גובר על הטעם של הבשר ואת המרקם קשה מדי בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חותכים את החצילים לחתיכות בגודל ביס 1-inch-by-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
5
להוסיף 2 סיבובים של שמן זית כתית נוספת למחבת, השום והחציל. הסתובבי וזרקי את החצילים ותבשלי אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שקית תרד טרי
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן לו חום קלות בקצוות, על 5 דקות, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל.
7
מוסיפים מלח ורביולי למי הפסטה ומבשלים לכיווני החבילה, כ 5 או 6 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רביולי
(צינור גדול)
8
בעוד הפסטה מבשלת, קוביית עגבניות ומוסיפה אותם לחציל הבישול. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מסננים פסטה מבושלת וצלחת בנפרד או על מגש. למעלה עם חצילים ועגבניות וכל בזיליקום וגבינה. אם אתה צלחת בנפרד, להשתמש 1/4 של בזיליקום ו 2 אונקיות של גבינה, מתפורר, לכל חלק.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.