רביולי פטריות ותרד עם רוטב חמאה צ'ייב דורש סביב 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טחון, פלפל קאיין טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים, ו רביולי פטריות בר ברוטב מרווה וחמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד 1 כפית שמן זית, מים, וביצים שלמות בקערה עד מעורב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר ומערבבים רק עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, 5 עד 10 דקות, הוספת קמח או מים יותר לפי הצורך. לעטוף את הבצק בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ולהניח בצד לנוח.
חותכים 3 עד 4 אינץ מעגלים באמצעות חותך עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
10
מגלגלים כל מעגל החוצה דק ככל האפשר. עבודה עם עיגול אחד בכל פעם, מברשת את הפסטה קלות עם ביצה לבן. לגרוף על 1 כף גדושה מלאה של מילוי פטריות על מרכז הפסטה, ואז לכסות עם חתיכה שנייה של פסטה, צובט את הקצוות כדי לאטום.
חותכים את רביולי אטום עם חותך עוגיות פעם נוספת כדי ליצור צורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
12
מניחים את הרביולי המוגמר על תבנית אפייה מקומטת, וחוזרים על התהליך עם שאר הפסטה והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הרביולי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד הפסטה צף למעלה, 3 עד 4 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
14
כדי להפוך את הרוטב: להמס חמאה במחבת על חום גבוה, בישול ערבוב עד השחמה, 5 עד 7 דקות. מערבבים 1 1/2 כפיות עירית.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.