רביולי קלוי
מתכון רביולי קלוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. במנה עיקרית זו יש 236 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מקשטים: גבינת פרמזן, ביצה, פירורי לחם מתובלים בטעמים איטלקיים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: רביולי קלוי, רביולי קלוי, ו רביולי קלוי.
הוראות
מבשלים רביולי במים רותחים במשך 3 דקות.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה. בצלחת רדודה נוספת, מכים יחד חלב וביצה. לטבול רביולי בתערובת ביצים ולתת עודף לטפטף. טבול בפירורי לחם למעיל.
מניחים רביולי על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 425 מעלות במשך 15 דקות או עד פריך וזהב.
מפזרים רביולי עם גבינת פרמזן ומגישים עם רוטב ספגטי חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.