רביולי שוקולד מטוגן ובננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו שוקולד מטוגן ורביולי בננה. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . זה הר ד ' אובר יש 274 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בננה, סוכר חום, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: רביולי מטוגן, רביולי מטוגן, ו רביולי מטוגן.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה שלבו את הבננה, הסוכר והאגוזי מלך. בעזרת מברשת מאפה, מברישים קלות את הקצוות של כל עטיפת טון וון. שמים בערך כפית ממרח השוקולד-אגוזי לוז במרכז כל עטיפה ומעליהם 1 עד 2 כפיות מתערובת הבננה. מקפלים 1 פינה של כל עטיפה טון זכה באלכסון מעל המילוי כדי ליצור משולש. לחץ את הקצוות יחד כדי לאטום ולהכניס למקרר למשך 15 דקות.
ממלאים סיר גדול עם תחתית כבדה בשמן בגודל 3/4 אינץ'.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום לטיגון עמוק המוחדר לשמן מגיע ל -375 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ -2 דקות.) מטגנים את הרביולי, 2 או 3 בכל פעם, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, בערך 60 עד 70 שניות.
מסננים על מגבות נייר. מצננים 2 דקות ומגישים חם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%