רביולי שזיף מטוגן עם קרם מנטה
אם יש לכם המשרד-בשלים, מיץ לימון, שזיף משמרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רביולי מטוגן ופטרוזיליה מנטה, רביולי שזיפים מקורמלים, ו רביולי אפונה קל עם נענע.
הוראות
מסננים משמר במסננת גסה להגדיר מעל קערה, לחיצה קלה על מוצקים, וסירופ מילואים.
העברת שמורות מנוקזות לקערה ומערבבים שזיפים קצוצים.
שים עטיפה 1 wonton על משטח מקומח קלות, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בניילון נצמד, ולשים כפית מעוגלת של תערובת שזיף במרכז. בעדינות לצנן את הקצוות של עטיפה עם קצה האצבע טבול במים לקפל עטיפה במחצית כדי ליצור משולש, לחיצה למטה סביב מילוי כדי לכפות את האוויר וללחוץ על הקצוות יחד בחוזקה כדי לאטום.
להעביר מגבת מטבח יבשה ולעשות 11 רביולי יותר באותו אופן.
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר עד שהוא רושם 191° על מדחום שומן עמוק. מטגנים רביולי ב 4 קבוצות, הופכים אותם, עד הזהב, על 1 1/2 דקות.
העברה מטוגנת עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
לרסק עלי נענע במיץ לימון באמצעות מרגמה ועלי, ולאחר מכן להעביר לקערה.
לטאטא בשמנת וממתקים סוכר לטאטא עד פסגות רכות טופס.
רביולי אבק עם סוכר קונדיטוריה, סירופ שזיפים טפטוף סביבם, ו dollop מנטה קרם בצד.