קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות96
מגזין

רביולי תרד ופטריות

רביולי תרד ופטריות
ניתן להכין את המתכון רביולי תרד ופטריות בסביבות 2 שעות ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 982 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שמן זית, תרד, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה הוא עצום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם רביולי פטריות, רביולי פטריות עם פסטו, ו רביולי פטריות בר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגנת גדולה מחממים 1/4 כוס משמן הזית. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים מהפטריות, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תרד ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
4
מסירים מהאש ומניחים את התערובת בקערה של מעבד מזון. דופק עד לקבלת מרקם גס.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
5
מניחים בקערה ומערבבים פנימה מסקרפונה וגבינת פרמזן. בדקו אם יש תיבול והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תיבולתיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בשורה 3 עטיפות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מברישים עם הביצה ו
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
תערובת מים. בעזרת כף מסדרים 4 בובות מהמילוי על כל עטיפה 2 בשורה הראשונה ו -2 בשנייה 1 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
מניחים עטיפה נוספת ישירות מעל, לוחצים סביב המילוי ואוטמים את הקצוות. בעזרת חותך רביולי מחורץ חותכים ריבועי רביולי. כל עטיפה מלאה תניב 4 רביולי, ותיתן לך בסך הכל 12 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
10
מניחים רביולי על תבנית עם נייר אפייה מקומח ושומרים מכוסה במגבת פשתן.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
בסיר גדול מביאים לרתיחה 4 ליטר מים מומלחים ומשומנים. מוסיפים בזהירות קבוצות קטנות של רביולי, בערך 3 עד 4 בכל פעם. זה ימנע מהם להצטופף בסיר ולהידבק זה לזה. מבשלים 2 עד 3 דקות. בעזרת מסננת עכביש מוציאים בזהירות את הרביולי ומניחים על הצלחת. אוהל עם נייר כסף כדי להתחמם ולהמשיך לבשל רביולי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
12
במחבת מטגנת מחממים 1/4 כוס שמן זית שנותרה. כשכמעט מעשנים מוסיפים פטריות קצוצות ומקפיצים עד שהם רכים ורוב הנוזלים התאדו, בערך 8 דקות. יוצקים בזהירות רוטב עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מחלקים רביולי בין 2 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב עגבניות פטריות ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
רביולירביולי
14
בסיר קדירה גדול מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
16
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
סלריסלרי
17
קולים עד שכל הירקות רכים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
18
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
19
הסר עלי דפנה ובדוק אם יש תיבול. אם לרוטב עדיין יש טעם חומצי, הוסיפו חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
עלי דפנהעלי דפנה
תיבולתיבול
רוטברוטב
20
מוסיפים 1/2 את רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. ממשיכים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
21
אם לא משתמשים בכל הרוטב, הניחו לו להתקרר לחלוטין ושפכו 1 עד 2 מנות כוס לשקיות ניילון במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 160 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.