צריך תוספת חלב חינם? רגל טלה ממולאת יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם פנקטה, עלי פטרוזיליה, פתיתי צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל טלה חסרת עצמות ממולאת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל וטחון עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים פנצ ' טה ואפונה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מוסיפים את טלה הקרקע, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טלה טחון
5
בואו מגניב, להוסיף ביצים פתיתי צ ' ילי ומערבבים דרך שומן, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
(קיבלר)
6
הסר מהחום ולתת להתקרר. לאחר תערובת הבשר הוא מגניב, מוסיפים את פירורי הלחם, גבינה מגוררת, פטרוזיליה, מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
השתמש בתערובת כדי למלא את רגל הטלה, חלוקת המילוי באופן שווה לאורך דשי הבשר שנוצרו על ידי חתך פרפר. השתמש בחוט הקצב כדי לקשור את הרגל כך שאף אחד מהמילוי יישפך החוצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל טלה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מחממים את 3 כפות הנותרים שמן זית במחבת ה-12 אינץ ' על אש גבוהה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן להוסיף את הרגל המפוחלצת למחבת ולצרוב אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את היין הלבן ולאפשר לו להתאדות. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומכסים במכסה. מנמיכים את החום בינוני ולאפשר את הרגל של כבש לבשל עד בינוני, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל טלה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
10
הוסף מים בעת הצורך כדי לשמור על הרגל מלהידבק למחבת.