קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

רגלי הודו תפוז

רגלי הודו תפוז
רגלי טורקיה אורנג'י דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תפוזים מנדרין, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . מתכונים דומים: רגלי הודו מטוגנות, רגלי הודו מעושנות, ו רגלי הודו מתובלות.

הוראות

1
במעבד מזון או בלנדר, מערבבים את המקטעים הכתומים, חומץ וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
העברה לשקית פלסטיק גדולה resealable, ומערבבים בנוזל ושמן כתום מנדרין שמורות.
מרכיבים שתצטרך
תפוזים מנדריניתתפוזים מנדרינית
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים את מקלות העוף בשקית, לאטום, ולשרות במקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את מקלות העוף במרינדה על תבנית האפייה, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מכסים, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר כיסוי, ולהמשיך לאפות 1 שעה, צוף לעתים קרובות עם התערובת הכתומה הנותרת, לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F (80 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות