קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רגלי סרטן ברוטב חמאת שום

רגלי סרטן ברוטב חמאת שום
רגלי סרטנים ברוטב חמאת שום נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לך שום, אשכולות סרטן שלג, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו רגלי סרטן המלך עם חמאת שום, רגלי עוף ברוטב שום Achiote, ו רגלי סרטנים במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חריץ, אורך חכם, לתוך הקליפה של כל חתיכת סרטן.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים את השום בחמאה עד שקוף; מערבבים בפטרוזיליה, מלח ופלפל. המשך לחמם תערובת עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את רגלי הסרטן; זורקים למעיל; מאפשרים להתבשל בתערובת החמאה עד מחומם לחלוטין, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגלי סרטןרגלי סרטן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.