אם יש לכם עוף, שמן זרעי ענבים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו רגלי צפרדע באוורגליידס, צפרדע בבאר", ו עוגות צפרדע (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב הפרובנס: בסיר גדול, מחממים את שמן הגפן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את העגבניות, השום והבצל והזיעה עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות. Deglaze עם היין הלבן ומבשל בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
עגבנייה
שום
בצל
3
מוסיפים את ציר העוף, מיץ עגבניות ורסק עגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות. מתבלים עם קמצוץ מלח כשר ופלפל שחור. להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולבשל עד שהרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציר עוף
מיץ עגבניות
רסק עגבניות
רוטב
1
מערבבים יחד את הקמח, 2 כפות מלח 1 כף פלפל בקערה רדודה. לזרוק את הרגליים בקמח מתובל מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את שמן הגפן למחבת ומטגנים את רגלי הצפרדע עד לחום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים
רגלי צפרדע
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להעביר את הרגליים לרוטב ו braise עד הרגליים מבושלים דרך ואת הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות. מערבולת בחמאה, פטרוזיליה קצוצה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פטרוזיליה
חמאה
רוטב
5
מניחים קצת אורז מאודה במרכז כל צלחת. כפית כמה רגלי צפרדע ורוטב על האורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז
רגלי צפרדע
רוטב
6
הוסיפו פלחי פטרוזיליה ולימון נוספים לקישוט אם תרצו.