קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

רגלי צפרדע Provencal

רגלי צפרדע Provencal
אם יש לכם עוף, שמן זרעי ענבים, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו רגלי צפרדע באוורגליידס, צפרדע בבאר", ו עוגות צפרדע (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב הפרובנס: בסיר גדול, מחממים את שמן הגפן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את העגבניות, השום והבצל והזיעה עד שהתרככו מעט, כ -3 דקות. Deglaze עם היין הלבן ומבשל בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את ציר העוף, מיץ עגבניות ורסק עגבניות ומבשלים 3 דקות נוספות. מתבלים עם קמצוץ מלח כשר ופלפל שחור. להפחית את החום לרתיחה נמוכה ולבשל עד שהרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטברוטב
1
מערבבים יחד את הקמח, 2 כפות מלח 1 כף פלפל בקערה רדודה. לזרוק את הרגליים בקמח מתובל מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את שמן הגפן למחבת ומטגנים את רגלי הצפרדע עד לחום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
רגלי צפרדערגלי צפרדע
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להעביר את הרגליים לרוטב ו braise עד הרגליים מבושלים דרך ואת הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות. מערבולת בחמאה, פטרוזיליה קצוצה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
רוטברוטב
5
מניחים קצת אורז מאודה במרכז כל צלחת. כפית כמה רגלי צפרדע ורוטב על האורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
רגלי צפרדערגלי צפרדע
רוטברוטב
6
הוסיפו פלחי פטרוזיליה ולימון נוספים לקישוט אם תרצו.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה