בשר חזיר מזוגג-Redeye עם אפונה שחור עיניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 427 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שאריות חזיר כפרי, פלפל קאיין, קפה חזק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 31 אדם התרשמו מתכון זה. עם כפית מתכונים דומים: רד-איי זיגוג בשר חזיר פילה עם שחור עיניים אפונה, רד-איי זיגוג בשר חזיר פילה עם שחור עיניים אפונה, ו אפונה שחורה עם חזיר וירקות.
הוראות
1
מחממים את הכבד הבינוני מעל חום בינוני.
2
מוסיפים בשר חזיר וסאוטה עד חום זהוב, מוסיפים שמן צמחי לפי הצורך אם שאריות בשר חזיר הם רזים.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עדהם מתחילים לרכך, כ 3 דקות. קפה Stirin, מגרד את כל פיסות משחימות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4
מוסיפים מלאי, סירופ סורגום וחומץ; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרוטב coatsthe האחורי של כף, כ 20 דקות.מתח לתוך קערה קטנה. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סורגום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
להתיז תמצית וניל
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בואו להתקרר לחלוטין;כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים, בוחשיםלעתים קרובות, עד מתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים מרק, אפונה, ו -3 bayleaves. מביאים לרתיחה; להפחית חום tomedium נמוך ומבשלים, ברפרוף פני השטח מדי פעם,עד אפונה הם מכרז, על 1 1/4 שעות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מסננים אפונה,שומר מרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
להעביר2 כוסות אפונה מתוח לקערה בינונית; מחית לתוך משחה. להחזיר אפונה שלמה ומכוסה לסיר, יחד עם קצת מרק לתערובת דקה. עונה עם salt.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה ב smallpan על חום בינוני. סיביות מבושלות ללא בעלים נוצרות בתחתית המחבת, 5-6minutes. מערבבים כוסברה, שומר, lemonpeel, קאיין, הנותרים 2 עלי מפרץ;קוק, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסרת פנפרום מהחום. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 hoursahead.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.Rewarm ו discard bay leaves and lemonpeel from spice butter before serving.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה. עונת porkwith תערובת תבלינים; בואו לעמוד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שמן חום במחבת ברזל יצוק אלרג ' על חום גבוה. Searpork מכל הצדדים עד חום זהוב עמוק, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעביר תנור סקילטו. בשר חזיר צלוי, מדי פעם brushingwith זיגוג, עד קריאה מיידית thermometerinserted לתוך רשם בשר 60°, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר
רוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר בשר לקרונית.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
תן מנוחה, חשופה, במשך 10 דקות.
7
מחממים אפונה וחמאת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים