רוגלך
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, רוגלך עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-24 מנות. תמורת 26 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 154 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 11% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את רוגלך , רוגלך או רוגלך ואת רוגלך הזהב .
הוראות
בקערה גדולה טורפים חמאה וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת גבינת השמנת ומערבבים היטב. מחלקים את הבצק לרביעיות. עוטפים כל חלק בניילון נצמד; מעבירים למקרר לשעה או עד שקל לטפל.
מרדדים כל חלק בין שני גיליונות של נייר שעווה לתבנית של 12 אינץ'. מעגל.
הסר את הגיליון העליון של נייר שעווה.
מברישים כל עיגול ב-1 כף חמאה מומסת.
מפזרים על כל אחד 3 כפות קינמון-סוכר ו-2 כפות אגוזי פקאן.
חותכים כל אחד ל-12 פלחים.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב; מניחים עם הצד המחודד כלפי מטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים. עקום קצוות ליצירת צורת סהר.
אופים ב-350 מעלות למשך 24-26 דקות או עד להזהבה.
מברישים עוגיות חמות בשארית החמאה; מפזרים את יתרת הקינמון-סוכר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אבל שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו לכמעט פריך.